IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Izrada unikatnog nameštaja po meri od pločastih drvenih materijala. KOMODE (ŠKRINJE, KREDENCI)

Izrada komoda po meri. Iz našeg proizvodnog programa izdvajamo ručno oslikane komode od medijapana (akrilnim, ekološkim bojama). Raznim tehnikama i patinama postižemo starinski izgled. Vaša komoda može i treba da bude unikatna.

u proizvodnom asortimanu zastupljena je izrada svih elemenata koje zahteva jedan savremeni enterijer. kod nas možete naručiti kuhinje po meri, američki plakari, garderoberi, dečije sobe, spavaće sobe, trpezarije, dnevne sobe, kupatilski nameštaj po meri.

pored projektovanja i kompletnog opremanja enterijera vaših prostorija kod nas možete naručiti dizajn i izradu komadnog nameštaja kao što su ( ugaone garniture, trosedi, fotelje) za dnevne sobe, tv garniture, bračni kreveti, stolice, klub stolovi, police za knige, radni stolovi, dečji kreveci, kreveci za bebe.  kada kažemo da proizvodimo nameštaj po meri, podrazumevamo i izradu sobnih vrata.

Sečenje materijala se vrši na vertikalnim formatizerima HOLZHEER 1265 i HOLZHEER 1255, koji su se pokazali kao najbolji.

Kompletna adaptacija i renoviranje stana i kuće po sistemu ključ u ruke.Uređenje kuće zidnih i podnih površina keramičkih pločica. Uređenje dvorišta, bašte i parkova, renoviranje doma i stanova Beograd

na 063 7738 316 - + - 060 3370 504 - *

TOP