Krovne konstrukcije - Majstori za krov

Od vajkada je poznato da je krov I krovne konstrukcije najkomplikovaniji I najteži građevinski radovi. Renoviranje krova, renoviranje krovnih konstrukcija postavljanje krovova je od izuzetne važnosti zato je morati prepustiti profesionalcima. Posedujemo izuzetno profesionalnu ekipu majstora za krov I arhitekata koji će projektnom dokumentacijom propratiti da sve bude besprekorno.

Narodska podela majstora za krov:

laki krovovi
srednje teski krovovi
teski krovovi

kao sto i ime kaze laki krovovi si konstrukcijski predvidjeni za lake krovne pokrivace . konstrukcija takvog krova se uglavnom izradjuje od metala ili lakse drvene gradje .ovakvi krovovi se pokrivaju eval plocama ,raznin plasticnim materijalima ili profilisanim limom zbog relativno lake izrade i jednostavne izrade primenljivi su u mnigim situacijama . lose strane ovakvih krovova su slabe toplotne karakteristike pa nisu dobro resenje za stambene objekte ,osim ako s ene izradjuju kao naknadno resenje kod ravnih krovova.

srednje teski krovovi su najrasprostranjeniji u upotrebi . uglavnom se rade od drevene gradje greda i letava i pokrivaju se crepom ili imitacijom crepa. zbog svojih dobrih karakteristika i pouzdanosti primenljivi su na svim objektima .jedina mana ovakvih krovova i konstrukcija su uglovi pod kojim se kroviste mora raditi zbog zbog krovnog pokrivaca crepa

teski krovovi su najslicniji po konstrukciji srednje teskim krovovima samo se zbog tezine pokrivaca povecavaju preseci gradje . ovakvi tipovi krovova i krovnih konstrukcija su se ranije dosta primenjivali jer je krovna konstrukcija ujedno bila i konstrukcija plafona i tavana .

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju

063 7738 316 - + 060 3370 504 *

TOP