LEPAK ZA STIROPOR STIRODOR, KAMENU VUNU

Lepak za stiropor i stirodur je namenjen za lepljenje stiropora i stirodura unutra i spolja i lepljenje staklene mrežice.

Lepak za stiropor, stiroduri kamenu vunu - STYROKOL

  • LEPKOVI ZA TERMOIZOLACIONE SISTEME SA EPS, XPS I KAMENOM VUNOM

    Styrokol® Baukleber je lepak mineralnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. U očvrslom stanju Styrokol® Baukleber je vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prianjanja.

Lepak za stiropor, stiroduri kamenu vunu - STYROKOL – Klebe

  • LEPAK ZA LEPLJENJE I ARMIRANJE OBOGAĆEN POLIPROPILENSKIM VLAKNIMA

    LEPKOVI ZA TERMOIZOLACIONE SISTEME SA EPS, XPS, KAMENOM VUNOM I SIMPROLIT PLOČAMA Styrokol Klebe und Armierungsmortel je lepak mineralnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva, obogaćen polipropilenskim vlaknima u cilju dodatnog armiranja. U očvrslom stanju Styrokol® Klebe und Armierungsmortel je vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prianjanja.

Lepak za stiropor, stiroduri kamenu vunu - FLEXYKOL

  • Visokokvalitetni fleksibilni lepak bele boje

    LEPKOVI ZA TERMOIZOLACIONE SISTEME SA EPS, XPS, KAMENOM VUNOM I SIMPROLIT PLOČAMA Flexykol je lepak mineralnog porekla, na bazi belog cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. U očvrslom stanju Flexykol je vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prianjanja.
TOP