PREMAZI I PODLOGE

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Beton kontakt premazi i podloge

 • Premaz za zidne i podne površine

  BetonKontakt je univerzalni vezni sloj u vidu premaza koja poboljšava prijanjanje za slaboupijajuće podloge. Napravljen je na bazi visokokvalitetnog organskog veziva, kvacnog peska i odgovarajućih aditiva.

Keramika kontakt premazi i podloge

 • Premaz za granitne i keramičke pločice

  KeramikaKontakt je vezni sloj u vidu osnovnog premaza kojim se poboljšava prihvat lepkova za keramiku pri lepljenju pločice na pločicu. Napravljen je na bazi visokokvalitetnog organskog veziva, kvarcnog peska i odgovarajućih aditiva.

Fasadil grund premazi i podloge

 • Fasadil grund podne površine

  Strukturna akrilna podloga namenjena za impregnaciju površina pre nanošenja akrilnih maltera. Površina na koju se nanosi Fasadil Grund mora biti čvrsta, ravna i suva, očišćena od prašine.

Zaribani akrilni malter FASADIL AKRIL R 1.5, 2.0, 2,5mm

 • DEKORATIVNI AKRILNI MALTER FASADIL AKRIL - ZARIBANI AKRILNI MALTER RILLENPUTZ

  Termo fasadni akrilni malter: Pastozni malter na bazi akrila namenjen za zaštitu i dekorisanje spoljašnjih i unutrašnjih zidnih površina. Nanosi se na pripremljenu podlogu od lepka kod ETICS termoizolacionih sistema, maltera i drugih sličnih materijala.
TOP