Spoljašnje oblaganje zidova - Prirodni kamen

Kada govorimo o spoljašnjem oblaganju zidova pre svega mislimo na oblaganje zidova prirodnim dekorativnim kamenom za oblaganje spoljnih i unutrašnjih površina zida. Prirodni lomljeni i sečeni kamen za oblaganje spoljnih i unutrašnjih zidova. U ponudi su više od 25 vrsta sečenog kamena (štanglice, pločice od kamena) I preko 10 vrsta lomljenog prirodnog kamena nepravilnog oblika. Profesionalna ekipa majstora pobrinuće se da ugradnja prirodnog dekorativnog kamena bude kvalitetna, profesionalna I brza. Tri ekipe iskusnih majstora vrše ugradnju prirodnog kamena na teritoriji cele Srbije. Cena prirodnog kamena zavisi od nekoliko faktora I načina ugradnje ali orijentaciona cena kreće se od 15 – 25e po kvadratu.

Kada govorimo o spoljašnjem oblaganju zidova prirodnim dekorativnim kamenom ne smemo izostaviti fasadne sečene ploče od kamena – Travertin koji je sve više u ekspanziji I koga sve više vidimo na  spoljašnjim fasadama poslovnih I stambenih zgrada, objekata I kuća. Više o oblaganju zidova travertine kamenom možete saznati – Travertino kamen fasadne ploče .

Osim spoljašnjeg oblaganja zidova prirodnim kamenom u ponudi su oblaganje zidova drvetom,spoljašnje oblaganje zidova tehnikom Rigipsa, razne termo izolacije, akrilni fasadni malteri I brojni drugi materijali.

Osim estetskog značenja koji će vaš objekat učiniti jedinstvenim oblaganje spoljašnjih zidova štedi energiju,kamen za zid  dom čini toplijim I povećava kvalitet zdravog stanovanja

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju  063 7738 316 - + - 060 3370 504 - *

Prirodni kamen

TOP