IZRADA KUHINJA PO MERI CENA VEĆ OD 25 000

Kompletna adaptacija i renoviranje stana i kuće po sistemu ključ u ruke.Uređenje kuće zidnih i podnih površina keramičkih pločica. Uređenje dvorišta, bašte i parkova, renoviranje doma i stanova Beograd. Ono što Vi možete učiniti da biste Vaš dom učinili funkcionalnijim i da biste omogucili da se ističe u odnosu na druge, jeste izrada moderne i unikatne kuhinje po meri. Kuhinje po meri već od 25 000 din

Predlog idejnog rešenja se radi na osnovu okvirnih dimenzija kuhinje, a za taj prvi korak nije potrebno "pogledati prostor" već je dovoljno da klijent okvirno izmeri pomenuti prostor, fotografiše ga i zakaže sastanak. Naša praksa pokazuje da su ozbiljni klijenti uglavnom upoznati sa dimenzijama kuhinjskog prostora ili su spremni da se malo potrude i isti izmere, fotografišu i sl. da bi što lakše došli do ponude. U suprotnom, ako klijent insistira da dođemo i premerimo prostor bez da prethodno zna našu ukupnu ponudu računamo da klijent podrazumeva da ćemo u tom slučaju naplatiti naše troškove izlaska i merenja.

 

Izradu kuhinja i kliznih plakara vršimo isključivo u našoj radionici. Elemente transportujemo sklopljene, potpuno obezbeđene i upakovane u foliju. Sve otvore bušimo na CNC mašini. Inox sudopere takođe montiramo u radionici i držimo pod pritiskom 12-24h dok se silikon suši.
Sklapanje po garažama, stanovima, prenošenje pločastog materijala po stepeništima, liftovima i hodnicima, sklapanje po sveže izlakiranom parketu ili novim pločicama i višednevno uznemiravanje klijenta nije posao kojim se mi bavimo.

063 7738 316 - + - 060 3370 504 - *

TOP