POSTAVLJANJE KERAMIČKIH PLOČICA CENA

U ponudi imamo na stotine različitih modela keramičkih pločica za postavljanje keramičkih pločica u kuhinji, kupatilu, stanu, dnevnom i trpezarijskom delu po najpovoljnijoj ceni.Keramičke pločice se mogu postavljati na materijal i na lepak. U našoj ponudu možete naći veliki izbor lepka za keramičke pločice.Postavljanje keramičkih pločica Beograd i nateritoriji cele Srbije.

Prednost keramičkih pločica kao podne obloge je u vrlo velikoj otpornosti na habanje, trajnost, postojanost boja, lako održavanje itd.. Pre početka lepljenja keramičkih pločica potrebno je utvrditi da li su svi prethodni radovi adekvatno izvedeni. Elektroinstalacije, vodovodne i kanalizacijske instalacije, kao i izrada hidroizolacijskog sloja. Nakon toga može se pristupiti postavljanju keramičkih pločica.

Stručnost majstora za lepljenje pločica je jako važno te se možemo pohvaliti majstorima sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom u radu postavljanja keramičkih pločica.

Pre početka radova treba odabrati odgovarajući lepak koji je najbitniji faktor za kvalitetno postavljanje pločica. Cena za postavljanje keramičkih pločica može značajno varirati u zavisnosti od kvaliteta izvođenja radova, stoga treba pronaći najbolji odnos. Keramičke pločice se mogu kupiti i postavljati naručivanjem online preko našeg sajta

TOP