Ideje za uredjenje dvorišta, bašte travnjaka

Uredite vaše dvorište, baštu, travnjak  jednostavno i jeftino. Ako nemate ideje kako da uredite svoje dvorište baštu ili balkon obratite se nama. Mi ćemo vam ponuditi jedinstvena funkcionalna rešenja i ideje za uredjenje dvorišta bašte travnjaka. Bavimo se kompletnim uredjenjem i održavanjem Vaših travnjaka i ostalih biljaka. Nudimo vam kompletna rešenja za uredjenje dvorišta bašte terase bujnim zelenilom, prirodni kamen, drvenom ukrasnom dekoracijom, cvećem I brojnim detaljima koje će ukrasiti vaše dvorište. Idealno dvorište je ono koje je uređeno tako da bude kutak za uživanje i odmor. A da bi to bilo mora da ispuni nekoliko osnovnih uslova. Izrađujemo, kapije, ograde, fontane, roštilje, česme, popločavanje staza prirodnim kamenom, sadnja cveća I biljaka, kompletno uređenje travnjaka I travnatih površina. Kreiramo po želji nadstrešnice, letnjikovce, vajate od drveta I kamena, igraonice za decu, betoniranje I popločavanje staza. Zidanje roštilja, Fontana od prirodnog kamena I pečene cigle kamen za dvorište i staze . Pozovite nas I naše arhitekte I pejzažni inženjeri potpuno besplatno osmiliće vač dvorišni prostor. Možemo Vam kompletno osmisliti, projektovati i izvesti sve radove na uređenju Vašeg dvorišta. Takođe će nam biti još veće zadovoljstvo da preuzmemo i održavanje Vašeg dvorišta po sistemu kompletne usluge. Kod nas možete pronaći bukvalno sve što pomislite vezano za uredjenje travnjaka dvorišta I bašta.

Uređenje dvorišta  je zahtevan i kreativan zadatak osmišljavanja plana vrta, organizacije različitih elemenata (staze, terasa, bazen ili fontana, elementi za sedenje, dečju igru) i ozelenjavanja.

U zavisnosti od veličine dvorišta i željenih sadržaja, kao i budućeg načina korišćenja,  dizajn vrta podrazumeva planiranje staza zidova, ograda, vodenih elemenata (jezera, fontane, bazeni), prostora za sedenje i odmor, dekinga, kao i ozelenjavanje Važno je uzeti u obzir i redovno održavanje koje je neophodno da bi Vaša bašta zadržala lep i reprezentativan izgled tokom cele godine. U ponudi imamo i preko 30 vrsta dekorativnog kamena. U ponudi su i više različitih nijansi lomljeni kamen kojim se mogu oblagati vaši zidovi i staze.  U slučaju ograničenog budžeta i vremena koje možete posvetiti redovnom održavanju zelenila u Vašem dvorištu, važno je napraviti takav plan ozelenjavanja da izabrana vegetacija nema velikih zahteva prema uslovima sredine i da je potrebno minimalno održavanje preko godine.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju

063 7738 316 - + 060 3370 504 *

TOP