Ideje za uredjenje dvorišta, bašte travnjaka

Uredite vaše dvorište, baštu, travnjak  jednostavno i jeftino. Ako nemate ideje kako da uredite svoje dvorište baštu ili balkon obratite se nama. Mi ćemo vam ponuditi jedinstvena funkcionalna rešenja i ideje za uredjenje dvorišta bašte travnjaka. Bavimo se kompletnim uredjenjem i održavanjem Vaših travnjaka i ostalih biljaka. Nudimo vam kompletna rešenja za uredjenje dvorišta bašte terase bujnim zelenilom, prirodnim kamenom, drvenom ukrasnom dekoracijom, cvećem I brojnim detaljima koje će ukrasiti vaše dvorište. Idealno dvorište je ono koje je uređeno tako da bude kutak za uživanje i odmor. A da bi to bilo mora da ispuni nekoliko osnovnih uslova. Izrađujemo, kapije, ograde, fontane, roštilje, česme, popločavanje staza prirodnim kamenom, sadnja cveća I biljaka, kompletno uređenje travnjaka I travnatih površina. Kreiramo po želji nadstrešnice, letnjikovce, vajate od drveta I kamena, igraonice za decu, betoniranje I popločavanje staza. Zidanje roštilja, Fontana od prirodnog kamena I pečene cigle. Pozovite nas I naše arhitekte I pejzažni inženjeri potpuno besplatno osmiliće vač dvorišni prostor. Možemo Vam kompletno osmisliti, projektovati i izvesti sve radove na uređenju Vašeg dvorišta. Takođe će nam biti još veće zadovoljstvo da preuzmemo i održavanje Vašeg dvorišta po sistemu kompletne usluge. Kod nas možete pronaći bukvalno sve što pomislite vezano za uredjenje travnjaka dvorišta I bašta.

Uređenje dvorišta  je zahtevan i kreativan zadatak osmišljavanja plana vrta, organizacije različitih elemenata (staze, terasa, bazen ili fontana, elementi za sedenje, dečju igru) i ozelenjavanja.

U zavisnosti od veličine dvorišta i željenih sadržaja, kao i budućeg načina korišćenja,  dizajn vrta podrazumeva planiranje staza zidova, ograda, vodenih elemenata (jezera, fontane, bazeni), prostora za sedenje i odmor, dekinga, kao i ozelenjavanje Važno je uzeti u obzir i redovno održavanje koje je neophodno da bi Vaša bašta zadržala lep i reprezentativan izgled tokom cele godine. U slučaju ograničenog budžeta i vremena koje možete posvetiti redovnom održavanju zelenila u Vašem dvorištu, važno je napraviti takav plan ozelenjavanja da izabrana vegetacija nema velikih zahteva prema uslovima sredine i da je potrebno minimalno održavanje preko godine.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju

063 7738 316 - 064 999 45 00 060 3370 504 062 8034028

TOP google maps marketing maps marketing google maps seo maps seo seo google seo google maps marketing seo egumball maps marketing google local seo