HOBLOVANJE PARKETA CENA INFORMACIJE

Parket se može sanirati čak i ako su oštećenja velika. Ukoliko se ne može srediti hoblovanjem, menja se oštećeni deo parketa. Često se pravi greška misleći da se pod ne može restaurirati pa se postavlja laminat preko parketa ili se stari parket vadi. Hoblovanje parketa cena se nije menjala od 2002 godine. Cena hoblovanja parketa zavisi od stepena oštećenja vašeg parketa. Majstori za hoblovanje parketa ili parketari  hobluju parket u nekoliko faza. Lakiranje se obavlja nakon što se parket ishobluje i ispolira.

Hoblovanje parketa vrši se tako što se prvo ukloni obruše svi tragovi starog laka

Za brušenje se koriste razlne granulacije šmirgli, zatim se vrši fugovanje posebnom masom, a nakon toga prelazi se na završno šmirglanje. Nakon toga, parket se hobluje finom šmirglom, a zatim polira čime se uklanjaju tragovi od šmirgle i površina parketa postaje glatka.

Kada se završi sa poliranjem, parket se ponovo čisti od prašine. Kada je sve potpuno čisto i uslovi u prostoriji odgovarajući nanositi se poslednji sloj laka. Cena postavljanja parketa lakiranja I hoblovanja reći će vam najbolji majstori za parketa koje možete kontaktirati na

063 7738 316 - + - 060 3370 504 - *

TOP