GLET MASA

Glet mase, mase za izravnavanje podloge, glet mase za fugovanje

Glet masa Enterijer

 • Masa za fino izravnavanje unutrašnjih zidova

  Gletolit Enterijer je glet masa na bazi mineralnih karbonatnih punila, mineralnih veziva i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. Gletolit Enterijer je namenjen za fino izravnjavanje unutrašnjih zidova, kao podloga, priprema za zahtevne tehnike bojenja u vidu dekortativnih premaza i sl. Takođe, je naročito pogodan za nanošenje na gips-karton ploče.

Glet masa Plus

 • Masa za izravnavanje i dekoraciju unutrašnjih i spoljnih zidova

  Gletolit Plus je dekorativna glet masa na bazi cementnog veziva, mermernog punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. Gletolit Plus je masa za izravnavanje i dekoraciju spoljašnjih fasadnih površina. Upotrebljava se i kao izvanredan dekorativni materijal za unutrašnje radove.

Glet masa Premium

 • Debeloslojna masa za izravnavanje spoljnih zidova

  Gletolit Premium je praškasta debeloslojna glet masa prirodnog porekla, na bazi kvarcnog peska, karbonatnih punila, mineralnih veziva i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva. Gletolit Premium je namenjen za fino izravnavanje fasadnih i unutrašnjih zidnih površina debljine do 5 mm u jednom nanosu. Maksimalna debljina mase može biti do 10 mm za više nanosa.

Glet masa Olmoliv

 • Samoizravnavajuća masa za podove

  Olmoliv je masa za nivelisanje podnih površina, prirodnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovarajućih visokokvalitetnih aditiva.
TOP